home

Referenties

„W&D voegt veel waarde toe door de rijke kennis en ervaring in zowel het opstarten als het runnen van een Klant Contact Center. Voor toekomstige projecten schakelen we W&D zeker weer in. Een prettige samenwerking!”
Alexa Beckord
Service Marketing Manager Aftersales
BMW Group Nederland 
„Verrassend hoe snel W&D een organisatie analyseert en vervolgens standvastig, constructief en oplossingsgezind is in haar coaching. ”
Marcel Verkleij
Directeur After Sales
Maas Autogroep
„W&D is voor Kia Motors Nederland al meer dan 10 jaar een professionele business partner op vele gebieden. Haar ondersteuning en advies komen zowel tot uitdrukking in advisering rond strategiebepaling als wel operationele ondersteuning richting het Kia Dealernetwerk. ”
Léan Verstoep
Managing Director
Kia Motors Nederland
„W&D heeft een zeer resultaatgerichte aanpak, heldere communicatie en men is kundig als het gaat om de inrichting van een Klant Contact Center. Kortom echte professionals in de automotive markt. ”
Micha Roco
Directeur Sales
Indumij Groep
„W&D is voor Louwman & Parqui een bedrijf dat in staat is flexibel en snel in te spelen op vragen vanuit de markt. ”
Laurens Hoogendonk
General Manager After Sales & Customer Relations
Louwman & Parqui
„Eén van de voordelen van het lidmaatschap van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is dat er periodiek een schouwing van het autobedrijf plaatsvindt door een onafhankelijke partij. Samen met de ondernemer wordt er dan kritisch gekeken, aan de hand van objectieve criteria, wat er goed is in het autobedrijf en wat er beter kan of beter moet. Deze rol van spiegel voor het autobedrijf wordt al enkele jaren heel goed ingevuld door W&D. De mensen van W&D werken zorgvuldig en efficiënt, zijn klantgericht en denken actief mee in verbetering van processen. ”
Gerard ten Buuren
Voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven
BOVAG
„W&D heeft nieuwe inzichten aangereikt voor verdere verbetering van processen. Ze helpen je een stap verder. Door de positieve aanpak ben ik direct aan de slag gegaan en dat leidt tot resultaten. ”
Marc Wassink
DGA
Autobedrijf Wassink
„De samenwerking met W&D liep vanaf het eerste moment duidelijk, helder en ontspannen. De expertise van W&D was precies datgene wat wij nodig hadden om tot de kern van de zaak te komen.”
Steven Hamers
Directeur
Renova Group 
„W&D zorgt voor een kritische blik op en - daar waar nodig - verbetering van lopende processen. Met als doel verhoging van het rendement van het autobedrijf. Dit doen zij gepassioneerd én met realiteitszin. ”
André Vlaardingerbroek
After Sales manager
Van Beynum Autobedrijven
„Goede service in combinatie met vakkennis, flexibiliteit en het nauwgezet nakomen van afspraken zijn de pijlers waarop ons prettig samenwerken rust. Voeg daar een fijn intermenselijk contact aan toe en als dusdanig ontstaat een prima zakelijke relatie. ”
Mark Duin
Senior Controller Sales
PSA Peugeot Citroën
„Wij kennen W&D als een betrouwbare partner die nauwkeurig werkt en kwaliteit levert.”
Pieter de Greef
Manager Marketing
Mercedes-Benz Nederland
„W&D heeft mij laten zien hoe je als organisatie vanuit een ander perspectief tot betere verkoopdoelstellingen en -resultaten kunt komen.”
Peter Becker
DGA
Autobedrijf Becker
„De toegevoegde waarde van W&D is dat, door de ideeën die ze je geven, je zelf ook aan het denken wordt gezet.”
Dennis Brinkhuizen
Directeur
Autobedrijf Bockhoudt 
„W&D heeft op positieve wijze duidelijk inzicht gegeven in de sterke en minder sterke kanten van de verschillende dealerbedrijven. ”
Lennard van Oeveren
DGA
Automotions Groep
„De kracht van W&D is dat zij helpen om onze ambities te vertalen in concrete doelen. Daarnaast zijn zij in staat om de soms ingewikkelde materie op een voor iedereen begrijpbare wijze weet over te brengen. ”
Bas Bögels
Vestigingsmanager
Scholten Nijmegen
„Wittebrug kiest voor W&D vanwege haar prettige, menselijke doch commerciële manier van klant benadering. ”
Aldo Buikema
Operations Manager
Wittebrug Autogroep
„Wij hebben het volste vertrouwen in de no-nonsense aanpak en mentaliteit van W&D; zonder omwegen werken aan een realistisch einddoel. ”
Maurice Spiering
DGA
Goosen & Polderman, Spiering, Pluym 
„W&D is groot genoeg om voldoende kennis in huis te hebben, maar klein genoeg om de werkwijze aan te passen aan onze specifieke wensen.”
Theo Eitjes
Director After Sales
Hyundai Motor Netherlands 
„De samenwerking met W&D verloopt professioneel én prettig. ”
Marcel Winkelman
Directeur
De Blaak Rotterdam & Ridderkerk
„Wij waarderen het meedenkend vermogen en de flexibiliteit die W&D tentoonspreidt. ”
Martin Straver
Branchemanager
Metaalunie

« vorige pagina [ 1 2 ] volgende pagina »