home

Lydius

Lydius

organisatie advies

W&D consultants stelt organisaties in staat succesvol te zijn op het gebied van Sales & After Sales

actueel

„Performance Improvement Program voor verbetering van After Sales bijdrage”

publicaties

„Dijkstra Auto's Kentekenloket van het Jaar”

business cases

Wij laten graag onze opdrachtgevers aan het woord.

Welkom bij W&D consultants b.v.

W&D consultants is een hoogwaardig adviesbureau binnen de automobielbranche. Sinds de oprichting in 1992 is W&D uitgegroeid tot dé business partner voor het realiseren van duurzame prestatieverbeteringen binnen automotive organisaties.

W&D is er voor de vorming en implementatie van uw strategie: uw ambitieniveau is daarbij te allen tijde ons gezamenlijke vertrekpunt.

Op basis van visie en ervaring is de W&D methode ontwikkeld. Vanuit deze methode werken wij onafhankelijk en met aantoonbare kennis en ervaring aan het ontwaken én realiseren van uw ambities. Gecombineerd met een gezonde dosis 'benzine in het bloed' maakt het ons tot echte experts in de automobielbranche.

Veranderen is moeilijk. W&D geeft samen met u richting aan de gewenste verandering en betrekt alle lagen van de organisatie bij dit proces. Draagvlak en brede participatie in besluitvorming vormen de sleutel tot duurzaam succes.


Cure & pay
W&D koppelt expertise aan het vermogen veranderingen te realiseren. Naast ervaring, energie en vaardigheden is er altijd sprake van een grote, persoonlijke betrokkenheid en commitment. Dit commitment gaat verder dan de relatie met onze opdrachtgevers; W&D schuwt een cure & pay aanpak niet en committeert zich daarmee ook financieel aan het eindresultaat.

Als u uw ambities wilt ontwaken, dan is W&D uw business partner. Vanuit de competentie gebieden Sales Force en After Sales Force stellen wij ook ú in staat om succesvol te zijn. Hierbij zetten wij naar behoefte onze specialisatie gebieden in: proces optimalisatie, organisatie ontwikkeling & coaching, Customer Relationship Management en klanttevredenheid.  Sales Force  After Sales Force  proces optimalisatie  organisatie ontwikkeling & coaching  CRM  klanttevredenheid