home

Nieuws

Januari 2019Impact analyse 2020 - 2025 | Werkplaats van de toekomst
Een importeur heeft W&D opdracht gegeven om door middel van een impact analyse inzichtelijk te maken hoe de werkplaats van de toekomst eruit ziet. Deze analyse geeft - in een aantal scenario's - antwoord op de vraag welk effect toekomstige verkoopaantallen, modellenmixen en motoriseringen gaan hebben op de onderhoudsbehoefte (omzet & marge voor dealer en importeur) en monteursmatrices.     
Januari 2019Loyaliteitsonderzoek voor importeur
Een importeur van een premium merk heeft W&D gevraagd om onderzoek te doen naar After Sales loyaliteit. Binnen dit onderzoek worden zowel retentie als bestedingspatroon (share of wallet) geanalyseerd. Ook wordt gekeken naar de impact van bestaande loyaliteitsinstrumenten. 
December 2018W&D wenst u Prettige Kerstdagen en een gezond & voorspoedig Nieuwjaar!

Net als in voorgaande jaren kiezen we ervoor om geen kaarten en / of geschenken naar onze relaties te sturen. Het geld dat we hiermee besparen, schenken we aan een goed doel. Namens onze medewerkers en relaties steunen we dit jaar Stichting Alpe d'HuZes in haar strijd tegen kanker: We hopen dat straks onze kinderen kunnen zeggen: ‘Doodgaan aan kanker? Dat is iets van vroeger.’

 

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een gezond & voorspoedig Nieuwjaar toe, zowel privé als zakelijk!

November 2018Niet OVER, maar MET klanten praten
Kaizen (ononderbroken veranderen, vernieuwen en verbeteren) is een belangrijk onderdeel van de Toyota filosofie. In dit kader is goed luisteren naar 'The voice of the customer' onontbeerlijk. Om klantenervaringen te vernemen, is W&D door een Toyota dealer gevraagd om een kwalitatief onderzoek op te zetten en een aantal consumentenpanels te verzorgen. Hierbij worden verschillende selecte klantgroepen gevraagd naar hun recente aankoop of service ervaringen.
Oktober 2018W&D onderzoekt tevredenheid van afnemers Centraal Magazijn
Een multibrand dealergroep, die ruim twee jaar geleden is gestart met een Centraal Magazijn, heeft W&D gevraagd om de tevredenheid van haar externe afnemers in kaart te brengen. Onderwerpen binnen dit tevredenheidsonderzoek betreffen (onder meer) de telefonische bereikbaarheid, snelheid van reageren, klantvriendelijkheid en deskundigheid van magazijn medewerkers en ondersteuning door accountmanagers.
Oktober 2018W&D feliciteert AutoHaarhuis met de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2018 - 2019
W&D feliciteert AutoHaarhuis uit Geesteren met het winnen van de prestigieuze titel 'BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018 - 2019'. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd AutoHaarhuis door een vakjury (waarin Remco de Vette zitting heeft) als winnaar uitgeroepen. De andere finalisten in de verkiezing waren De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond. Ook zij kregen de complimenten van de jury.
Augustus 2018Frank Doorenbos verkoopdirecteur bij Sonic
Bij Sonic Equipment is oprichter en voormalig eigenaar van W&D Frank Doorenbos aangesteld als International Sales Director. Hij wordt verantwoordelijk voor alle exportklanten, behalve die in Duitsland waar Sonic een eigen vestiging heeft. Doorenbos stapt over van PartsPoint, waar hij bijna vijf jaar heeft gewerkt. Daarvoor was hij acht jaar After Sales directeur bij Kia Motors Nederland en ruim twaalf jaar eigenaar van W&D.
Augustus 2018W&D levert bijdrage aan onboarding programma
Een vooraanstaande importeur, die nieuwe medewerkers binnen de dealerorganisatie wil helpen bij het onboarden, heeft gevraagd een bijdrage te leveren in de ontwikkeling hiervan. Onboarding verwijst naar het 'mechanisme' waardoor nieuwe medewerkers de nodige kennis, vaardigheden en gedrag verwerven om snel en duurzaam succesvol invulling te geven aan hun functie.
Juli 2018Finalisten bekend voor BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018 - 2019
W&D feliciteert de drie finalisten voor de verkiezing 'BOVAG Autobedrijf van het Jaar': De Dames van Hurkmans, Autobedrijf Haarhuis en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s. Net als in voorgaande jaren is W&D opnieuw door BOVAG gevraagd een rol bij de verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar te spelen. De tien halve finalisten worden door een consultant van W&D doorgelicht. Vervolgens bepaalt een vakjury (waarin Remco de Vette zitting heeft) de drie BOVAG autobedrijven die doorgaan naar de finale en wie er uiteindelijk met de felbegeerde titel vandoor gaat. De ontknoping van de verkiezing heeft plaats tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Autobedrijf Tjeerdsma de titel.
Juli 2018BOVAG zet consultant van W&D in als projectmanager
Brancheorganisatie BOVAG heeft W&D gevraagd om de leiding van een strategisch project op zich te nemen. De komende maanden zal een consultant van W&D vanuit het BOVAGhuis in Bunnik werken aan dit project, waarbij alle BOVAG afdelingen betrokken zijn.
Juni 2018W&D begeleidt implementatie van Centraal Magazijn
Steeds meer dealergroepen kiezen er - al dan niet geïnitieerd door een importeur - voor om hun onderdelenvoorziening te centraliseren. Een grote multibrand dealergroep heeft eveneens besloten om met één Centraal Magazijn te gaan werken en heeft W&D gevraagd om dit project te begeleiden.
Juni 2018W&D gevraagd voor NPS-verbeterprogramma
W&D is door een grote dealergroep gevraagd om een verbeterprogramma op het gebied van klanttevredenheid (Net Promotor Score). Binnen dit programma, dat wordt gestart met een bedrijfsscan, is zowel aandacht voor harde organisatie aspecten (zoals structuur en processen) als zachte organisatie aspecten (zoals gedrag & houding).
Juni 2018W&D feliciteert de tien halve finalisten voor BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018 - 2019
W&D feliciteert de tien halve finalisten voor de verkiezing 'BOVAG Autobedrijf van het Jaar'! Net als in voorgaande jaren is W&D opnieuw door BOVAG gevraagd een rol bij de verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar te spelen. De tien halve finalisten worden door een consultant van W&D doorgelicht. Vervolgens bepaalt een vakjury (waarin Remco de Vette zitting heeft) de drie BOVAG autobedrijven die doorgaan naar de finale en wie er uiteindelijk met de felbegeerde titel vandoor gaat. De ontknoping van de verkiezing heeft plaats tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Autobedrijf Tjeerdsma de titel.
Mei 2018Optimalisatie en uniformering planningsproces
Een grote multibrand dealergroep heeft W&D gevraagd om een optimaal en uniform planningsproces (gebaseerd op het werken met Plan-IT) te ontwikkelen en te implementeren in de volledige groep. Primair doel is een betere benutting van resources en daarmee een hogere productiviteit (= tevens ROI).
Mei 2018W&D verzorgt (Erkend) schadeherstel trainingsprogramma
W&D is door een importeur gevraagd om een (Erkend) schadeherstel trainingsprogramma te ontwikkelen. Het trainingsprogramma omvat 1) een drietal regionale (informatie)sessies met After Sales of Service managers (van dealerbedrijven) en Schadeherstel managers (van schadeherstel partners) en 2) een nader te bepalen aantal trainingen gericht op service adviseurs.

« vorige pagina [ 1 2 3 4 5 ] volgende pagina »
» naar het nieuws archief