home

Nieuws

December 2016W&D wenst u Prettige Kerstdagen en een gezond & voorspoedig Nieuwjaar!

Net als in voorgaande jaren kiezen we ervoor om geen kaarten en / of geschenken naar onze relaties te sturen. Het geld dat we hiermee besparen, schenken we aan een goed doel. Namens onze medewerkers en relaties steunen we dit jaar Stichting Roparun in het realiseren van haar missie: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

 

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een gezond & voorspoedig Nieuwjaar toe, zowel privé als zakelijk!

December 2016W&D licht After Sales organisatie van vooraanstaande dealergroep door

Een vooraanstaande multibrand dealergroep uit de top 20 dealerholdings heeft W&D gevraagd om de volledige After Sales organisatie door te lichten. Op basis van het W&D organisatiemodel wordt een 'dwarsdoorsnede' van de organisatie gemaakt aan de hand waarvan de opdrachtgever inzicht verkrijgt in de kwaliteit én doelmatigheid van mensen & middelen.

November 2016Multibrand dealer zet W&D in voor bedrijfsdoorlichting

W&D is door een multibrand dealer gevraagd om de gehele After Sales organisatie door te lichten. Hierbij wordt een sterkte / zwakte analyse gemaakt door interviews met sleutelfunctionarissen, observatie van klantprocessen en analyse van procedures en kengetallen. Tevens wordt een CRM data analyse uitgevoerd, die inzicht geeft in trends in de besteding door klanten, het verloop in het klantenbestand, de segmentatie in klantwaarden en de reactivatiegroep. 

November 2016Lydius verzorgt Kennissessie tijdens AMT Live
Namens dochteronderneming Lydius verzorgt Oskar Bronsgeest tijdens AMT Live op 15 en 16 november a.s. een inspirerende kennissessie met als titel Elke klant is een mystery guest! Kijk hier voor meer informatie over AMT Live.
Oktober 2016W&D feliciteert Autobedrijf De Baaij met de titel BOVAG Autobedrijf van het jaar 2016 - 2017
W&D feliciteert Autobedrijf De Baaij uit Nijmegen met het winnen van de prestigieuze titel 'BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2016 - 2017'. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Bussum werd Autobedrijf De Baaij door een vakjury (waarin een partner van W&D zitting heeft) als winnaar uitgeroepen. De andere finalisten in de verkiezing waren Auto Nol in Nijkerk en Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen. Ook zij kregen de complimenten van de jury. Kijk hier voor het BOVAG Nieuws omtrent de verkiezing.
September 2016KCC's tegen het licht
Onder grotere dealers was het afgelopen jaren een hype aan het worden: het eigen Klant Contact Centrum (KCC). Een door Bovag verzorgd werkbezoek aan het Britse Pendragon, voorwaar niet het minste voorbeeld, haakte aan bij deze behoefte. Inmiddels zijn sommige dealers weer op hun schreden teruggekeerd. Recent onderzoek moet uitwijzen welke succesfactoren een rol spelen. Kijk hier voor het interview met Steven Verstoep en Remco de Vette, dat verscheen in Aftersales Magazine (23 september 2016).
September 2016Over wrijving en glans
Er zijn veel parallellen te trekken tussen autotechniek en organisatietechniek. Ook binnen (auto-)bedrijven wordt vaak onder druk gewerkt, loopt de temperatuur soms hoog op, blijken gebruikte materialen en brandstoffen verouderd, en passen sommige collega’s helaas niet meer bij het dagelijks werk. Ook hier geldt dat zonder organisatorische smeermiddelen de boel behoorlijk warm kan draaien. Kijk hier voor de column van Oskar Bronsgeest, die verscheen in AMT (23 september 2016).
Augustus 2016BOVAG Autobedrijf van het jaar 2016 - 2017
Net als in voorgaande jaren speelt W&D een voorname rol bij de verkiezing 'BOVAG Autobedrijf van het jaar'. De tien halve finalisten worden door een consultant van W&D doorgelicht. Vervolgens bepaalt een vakjury (waarin één van de partners van W&D zitting heeft) de drie BOVAG autobedrijven die doorgaan naar de finale. De ontknoping van de verkiezing heeft plaats op 4 oktober a.s. tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Vakgarage Heinneman uit Schildwolde de titel. Kijk hier voor de drie finalisten van dit jaar. 
Augustus 2016Peugeot dealergroep kiest W&D voor klanttevredenheidsbegeleiding
Een Peugeot dealergroep heeft gekozen voor een klanttevredenheidsprogramma van W&D. Dit maatwerkprogramma start met een bedrijfsdoorlichting, waarbij een dwarsdoorsnede van de organisatie wordt gemaakt. Verder richten de consultants zich - naar behoefte - op zowel harde (proces & inrichting) als zachte organisatie aspecten (gedrag & attitude). Desgewenst werkt W&D met een cure & pay vergoedingenstructuur, waarbij de hoogte van vergoedingen wordt gekoppeld aan de behaalde resultaten.
Juli 2016VW / Audi dealergroep schakelt W&D in voor uitbreiding en verdere professionalisering van in-house Klant Contact Center
Een vooraanstaande Volkswagen / Audi dealergroep heeft W&D aangesteld als projectbegeleider voor de uitbreiding en verdere professionalisering van een in-house Klant Contact Center. Startpunt is het bepalen van een (vernieuwde) scope van het KCC en het opstellen van een financiële business case. De Return on Investment van het KCC staat van begin tot eind centraal binnen dit project.
Juni 2016W&D onderzoekt financiële onderbouwing van mobiliteitsservice

Een importeur heeft W&D gevraagd om de financiële onderbouwing van een mobiliteitsservice te toetsen. Binnen dit onderzoek voert W&D bij een aantal dealers een kosten / baten analyse uit.

Juni 2016Toyota dealergroep schakelt W&D in voor consumentenpanels
Om klantenervaringen te vernemen, is W&D door een Toyota dealergroep gevraagd om een kwalitatief onderzoek op te zetten. In dit kader verzorgt W&D een aantal consumentenpanels, waarbij verschillende klantgroepen naar hun mening wordt gevraagd over Sales en After Sales.
Juni 2016Importeur stelt W&D aan als preffered supplier voor dealerbegeleiding op het gebied van klanttevredenheid
Na een gedegen selectieproces is W&D door een importeur aangesteld als preferred supplier voor dealerbegeleiding op het gebied van klanttevredenheid. Consultants van W&D worden ingezet om aangewezen dealers in staat te stellen de klanttevredenheid duurzaam te verhogen.
Mei 2016W&D opnieuw betrokken bij Roparun

Voor het negende jaar is W&D als sponsor betrokken bij de Roparun. Daarnaast neemt een consultant van W&D actief deel aan dit meerdaagse evenement dat traditiegetrouw plaatsvindt in het Pinksterweekend. De Roparun is een hardloopevenement van Parijs (of Hamburg) naar Rotterdam (ruim 500 kilometer) waarbij sporters, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt ook uit het motto: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Remco de Vette vertelde drie jaar geleden in Aftersales Magazine over het hoe en waarom. Kijk hier voor het interview, dat verscheen op 15 februari 2013.


« vorige pagina [ 1 2 3 4 5 ] volgende pagina »
» naar het nieuws archief