home

Partners

drs. ing. Oskar J. Bronsgeest CMC

Opdrachtgevers typeren mij als loyaal, serieus en betrokken. Door deze eigenschappen te combineren met mijn kennis van en interesse in complexe (dealer-)organisatievraagstukken, processen in de After Sales en praktische coaching van directie en management, begeleid ik opdrachtgevers hun ambities te herkennen, te erkennen en om te zetten in daden.

Mijn eerste ambities uitten zich reeds tijdens mijn kinderjaren met plannen om de eerste multimerkdealer in Nederland te worden. Mijn studie aan de HTS Autotechniek en aansluitend een studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode leidden in 1999 naar W&D. Na ruim vier jaar werd ik general manager bij een Volkswagen / Audi dealergroep. Sinds 2005 ben ik, nu als partner, terug bij W&D. Primair richt ik mij op strategie, begeleiding binnen diverse projecten en coaching van onze consultants.


Tevens ben ik - als aandeelhouder en directielid - actief binnen Lydius (een automotive auditburo) en ben ik verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (Amsterdam Business Research Institute) als PhD student & onderzoeker. Onderzoeksgebied is échte betrokkenheid van medewerkers binnen veranderprojecten. 

drs. Remco C.J. de Vette

Gedreven en resultaatgericht begeleid ik auto-
motive bedrijven bij het formuleren, operatio-
naliseren en implementeren van organisatie strategieën. In de afgelopen 18 jaar heb ik me – binnen projecten gericht op optimalisatie van Sales en After Sales rendement en klant-

tevredenheid – ontwikkeld als consultant die te kenmerken is als onafhankelijk, verant-
woordelijk, positief kritisch en direct.

Een doctoraal opdracht bij Mercedes-Benz Nederland in het kader van mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam was de eerste echte kennismaking met de automobielbranche. Na mijn studie ben ik in 1999 als consultant in dienst getreden bij W&D. Na twee jaar de rol van managing director bekleed te hebben, sta ik sinds 2005 trots als managing partner aan het roer. Binnen W&D ben ik primair verantwoordelijk voor strategie, finance, business development, relatiebeheer en acquisitie. Met diverse gerenommeerde importeurs, brancheorganisaties, holdings, dealers en autobedrijven onderhoud ik al jarenlang een loyale relatie.

Naast mijn rol als partner binnen W&D ben ik - als aandeelhouder en directielid - actief binnen CARMEN automotive marketing (automotive customer contact center) en Lydius (automotive auditburo).